97 210 100

Page Cookie- og privatlivspolitik

Dette website anvender cookies til følgende formål:

Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer og vise dig indhold.

Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører efter fælles branchestandarder.

Annonceafvikling, så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den.

Oversigt:

  1. Ejeroplysninger
  2. Hvad er Cookies?
  3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
  4. Formål med cookies på vores website
  5. Google Analytics
  6. Google AdWords
  7. Facebook
  8. Annoncenetværk
  9. Hotjar
  10. Brug af personoplysninger

 

1 – Ejeroplysninger

Restaurant Liva HC ApS
Cypresvej 6
7400 Herning
CVR-nummer:  37623121
E-mail: pr@cafekarma.dk
Telefon: 97210100

2 – Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3 – Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Der er flere måde at undgå cookies på. Dem kan du læse mere om her: http://minecookies.org/cookiehandtering

4 – Formål med cookies på vores website:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.
  • Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

5 – Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6 – Google Adwords remarketing (reklame)

Websitet bruger cookies fra Google Adwords til at målrette reklamer specifikt til folk, der besøger websitet.

Du kan fravælge “remarketing” (reklame) cookies her: https://www.google.com/settings/ads/plugin/

Du kan se og slette eventuel information omkring dine interesser og demografiske gruppe som Google har lagret her: https://www.google.com/settings/ads/onweb/

Derudover bruger vi data omkring dit køn, alder og interesser fra Google i Google Analytics rapporter til bedre at forstå hvem vores besøgende er f.eks. om det er unge eller ældre, der besøger bestemte sider.

7 – Facebook (teknisk funktionalitet)

Websitet bruger cookies fra Facebook til at vise en “synes godt om” knap og information om hvilke af dine Facebook venner synes godt om websitet. Derudover giver Facebook os adgang til et statistik værktøj (Facebook Insights), der viser information omkring brugen af “synes godt om” knappen.

Du kan læse om Facebooks privatlivspolitik her: http://da-dk.facebook.com/about/privacy/

8 – Annoncenetværk

Websitet anvender følgende annoncenetværk/teknologier:

  • doubleclick

De kan lægge en cookie på din computer, når du forlader vores side gennem et reklamelink. Det er i øjeblikket ikke muligt at fravælge dem hos os. De vil dog ikke blive lagt på din computer, hvis du ikke klikker på reklamerne.

9 – Hotjar

Websitet bruger cookies fra Hotjar til at analysere anonymiseret brugeradfærd, f.eks. ved anvendelse af session heatmaps, som vise ros, hvor langt brugeren scroller på en side, og hvilke links/knapper brugeren interagere med.

Du kan læse mere om Hotjar cookies her: https://www.hotjar.com/legal/policies/cookie-information

10 – Brug af personoplysninger

Vi gemmer ikke personoplysninger, medmindre du kontakter os pr. mail, telefon, tilmelder dig et nyhedsbrev eller kommenterer et indlæg.

Vi gemmer oplysninger om de besøgendes adfærd på siden, men oplysningerne er anonyme, og vi kan ikke identificere personerne bag de enkelte brugere af sitet.

Kontakt vedr. personoplysninger
Vi gemmer kun oplysninger, vi får, når du kontakter os via mail, telefon, tilmelder dig et nyhedsbrev eller kommenterer et indlæg. Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig på websitet, skal du rette henvendelse på pr@cafekarma.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet