97 210 100

Tjenere og afryddere søges

Vi har super travlt på Restaurant Liva, og har brug for tjenere og afrydderer.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vi har lynende travlt og søger flere nye kollegaer til vores fantastiske tjener- og afrydder-team på Restaurant Liva i herningCentret.

Er du serviceminded, en kanon holdspiller og kan du lide når tingene går stærkt? Så er det måske dig vi søger, til vores af vores tjener- eller afrydder-teams på Liva. Lige nu søger vi deltids tjenere og afrydderer, der kan arbejde på hverdage og i weekender, med tiltrædelse hurtigst muligt.

Lidt om dig. Du er smilende, udadvendt og befinder dig godt med at arbejde i et team. Du bidrager til den gode stemning, og kan have flere bolde i luften på én gang. Du kan lide at give dine gæster en god service, og at gøre noget ekstra for, at gæsterne befinder sig godt, og får en god oplevelse. Det er et plus, hvis du har erhvervserfaring fra restaurationsbranchen.

Som arbejdsplads kan vi tilbyde dig et fleksibelt og spændende job, hvor du indgår som en vigtig holdspiller i vores team.

Herunder kan du se vores ledige stillinger:


Tjener – deltid,
20-30 timer ugentligt (hverdage & weekender), start efter aftale.

Afrydder – deltid,
10-15 timer ugentligt (hverdage & weekender), start efter aftale.
 

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning sammen med dit CV til job@restaurantliva.dk. I emnefeltet anføres stillingen du ønsker at søge i. Vi indkalder til jobsamtaler løbende og ansætter løbende. Høre du ikke fra os senest 2 uger efter har vi desværre ikke valgt dig i denne omgang.

Vi ser frem til at høre fra dig, og til at modtage din ansøgning.

De Bedste Hilsner 

Team Liva

Vil du søge stillingen

Tryk her for at ansøge denne stilling.