97 210 100

Vi har super travlt på Restaurant Liva, og har brug for én ansvarshavende tjener.

Ansøgningsfrist: 14-11-2016

Er du serviceminded, en kanon holdspiller og kan du lide når tingene går stærkt? Kan du tage ansvar for driften af en professionel restaurant med mange gæster. Så er det måske dig vi søger, til vores tjener-team på Restaurant Liva i herningCentret. Lige nu søger vi en tjener, der kan fungere som ansvarshavende og supportere Liva’s daglige leder.

 

Lidt om dig. Du er smilende, udadvendt og befinder dig godt med at arbejde i et team. Du er en selvstændig initiativtager, der bidrager til den gode stemning, og kan have flere bolde i luften på én gang. Du kan lide at give dine gæster en god service, og at gøre noget ekstra for, at gæsterne befinder sig godt, og får en god oplevelse. Det er et plus, hvis du har erhvervserfaring fra restaurationsbranchen.

 

Som arbejdsplads kan vi tilbyde dig et fleksibelt og spændende job på en nyåbnet restaurant, hvor du indgår som en vigtig holdspiller på vores team. Herunder kan du se stillingsbetegnelsen:

Ansvarshavende Tjener – Deltid, 15-25 timer ugentligt (Hverdage & Weekender), Start efter aftale

 

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning sammen med dit CV til job@restaurantliva.dk. Skriv i emnefeltet “Ansvarshavende”. Vi indkalder til jobsamtaler løbende og ansætter løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig, og til at modtage din ansøgning.

De bedste hilsner
Team Liva